Pretraži

OPTUŽEN ZA TOKSIČNO PONAŠANJE: Poznati holivudski voditelj na udaru kritika bivših saradnika

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/ET Canada

Nakon Elen Dedženeris, čija karijera je nepovratno uništena nakon što su isplivali detalji njenog agresivnog ponašanja na setu emisije „The Ellen DeGeneres Show“, sledeći na udaru našao se Džimi Felon.Komičar i voditelj čija emisija „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ važi za jednu od najpopularnijih talk show emisija u SAD, od juče je na meti kritika nakon što je „Rolling Stone“ objavio dugačak izveštaj o njegovom „neprimerenom“ ponašanju na setu.

U tekstu pomenutog medija više od 50 bivših i trenutno zaposlenih radnika optužilo je voditelja da se na setu ponašao besno, kao i da je često na posao dolazio mamuran.

Mnogi od njih istakli su da im se zbog odnosa Felona prema njima naglo pogoršalo mentalno zdravlje.

Komentarišući da im je bio san da rade na ovoj emisiji, zaključili su da je usledio „hladan tuš“ zbog ponašanja Džimija Felona.

U međuvremenu, on se oglasio i uputio izvinjenje svima.

Izvinite ako sam vas osramotio. Nikada nisam nameravao da stvorim takvu atmosferu na setu. Radim sa najboljima od najboljih – poručio je Felon, prenosi „Deadline„.

Usput je priznao i da je radio „sramotne“ stvari u prošlosti.

  • Želim da ova emisija bude zabavna, treba da bude inkluzivna za sve, da bude smešna, da bude najbolja emisija, sa najboljim ljudima. Samo sam hteo da… kažem da mi nedostajete – zaključio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz