Pretraži

DŽONI DEP PATI OD EREKTILNE DISFUNKCIJE?! Amber Herd iznela nove šokantne tvrdnje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Law&Crime Network

U nezapečaćenim sudskim dokumentima navodi se i da je glumac zbog toga navodno seksualno napao bivšu suprugu.  • Iako gospodin Dep radije ne bi otkrio svoje stanje erektilne disfunkcije, takvo stanje je apsolutno relevantno za seksualno nasilje, uključujući gnev gospodina Depa i korišćenje flaše kojom je silovao Herd, stoji u podnesku od 28. marta – navode oni a prenosi Daily Mail.

Kako dodaju, Depovo zdravstveno stanje doprinelo je njegovom navodnom nasilnom ponašanju prema Herd.

Nazvala sam to ljutitim seksom koji Džoni nije mogao u potpunosti da izvede. Bacio bi me na krevet, učinio je to nekoliko puta, i nasrnuo bi na mene u besu – izjavila je Amber.

Takođe je rekla da bi Dep provodio puno vremena sa svojim prijateljima s kojima je pio, uključujući i njenog oca Dejvida Herda, te muzičara Merilina Mensona, a kući bi dolazio "još više seksualno i verbalno nasilnički nastrojen".

Glumica je takođe tvrdila da se sama finansijski izdržavala sve vreme dok su ona i Dep bili u vezi, uprkos njegovom insistiranju da će se brinuti za nju.

  • Džoni je želeo u potpunosti da me poseduje – rekla je ona.

Podsetimo, Dep je tužio svoju bivšu suprugu zbog teksta iz 2018. godine, koji je napisala za "Vašington Post" gde je tvrdila da je doživela porodično nasilje. Nakon toga, Dep je tužio Amber za klevetu, a u ovom slučaju je odneo pobedu. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz