Pretraži

JELENA KARLEUŠA O 27 GODINA KARIJERE: „Bez vas sam samo ideja, a sa vama revolucija“

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Iako Jelena ima godine iskustva u ovom poslu, ona je istakla da je imala puno uspona i padova i da joj nije bilo lako u mnogim situacijama.Naglasila je da joj je majka bila najveći oslonac i da je za prvi album upravo ona pozajmila pare što joj je puno značilo u tom trenutku. 

 – Moja majka je pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila – napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Ona je potom priznala i da na početku svoje karijere nije imala šta da obuče, ali je bila odlučna u svojoj nameri da jednog dana želi da bude uspešna pevačica.

– Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i USTAJANJA…Ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu – napisala je Jelena i dodala da to sve njeni fanovi znaju jer su bili uz nju i u dobru i u zlu.

Poznato je da je Jelena bila zabranjena na mnogim televizijama i napadnuta za mnoga dela koja je učinila u svojoj karijeri, ali isto tako je napisala da su njeni fanovi bili uz nju i kada je imala najveće koncerte kao i svetska pojavljivanja.

 Da citiram samu sebe. Bez vas sam samo ideja, a sa vama sam revolucija! Ovih 27 godina je bilo i Viva la diva i all about diva… a sada dolazi Alpha – obrazložila je pevačica, koja uksoro planira da objavi svoj najnoviji album pod nazivom "Alpha".

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

Mnogi su podržali našu regionalnu zvezdu i poželeli joj puno uspeha u stvaranju novih pesama, a pevačica Dragana Mirković je takođe prokomentarisala i čestitala joj punih 27 godina karijere.

  • Srećna godišnjica draga – napisala je Dragana uz veliki broj srca.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz