Pretraži

„TAKO POSTAJEŠ UZOR“: Ana Kokić otkrila da joj više prijaju komplimenti žena nego muškaraca

Showbiz
0
Photo: Instagram/anakokicmusic

Kako kaže, ona je, pored toga što se bavi muzikom, zapravo obična žena i domaćica, pa iako ne voli kućne poslove, u tome ima pomoć.  • Sestra je majstor za kolače, a ja vodim računa o deci, kući i o poslu. Sve radim sama. Naravno, postoje neke stvari koje ne volim, a to je da čistim kuću. To me užasno nervira i onda me čini nervoznom. Svaki put kad moram to da radim baš mi se ne radi. Ko voli da čisti, najdosadniji posao na svetu? Usisavaš, čistiš i nakon pola sata mrvice opet padnu dole – kaže ona.

Kada su u pitanju njene ćerke, više ih ne vodi na njene nastupe jer im to nije zanimljivo.

Photo: Instagram/anakokicmusic

Photo: Instagram/anakokicmusic

 

  • Kad bi one htele da idu sa mnom to bi bilo super. Šalim se. One su sada u godinama kada više vole da provode vreme sa svojim društvom, vršnjacima, ali ranijih godina gde god sam mogla njih da povedem, povela sam ih. Sad one imaju svoje obaveze, svoje planove tako da je mama sad malo dosadna – kaže Kokićeva kojoj treba svega pet sati sna kako bi se odmorila za naredni dan – priča Kokićeva, koja, iako je sama, često dobija komplimente pripadnika jačeg pola, a nije retkost i da je žene pohvale.

  • Komplimenti muškaraca mi ne prijaju koliko komplimenti žena. Zato što kada ti muškarac udeli kompliment postaješ žena, a kada ti žena da kompliment postaješ nešto što bi ta žena isto volela da bude, neki uzor, idol i to je onda nešto mnogo lepše – zaključuje Ana za Blic.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz