Pretraži

„NISAM VIDELA ŠTETU, ALI MOŽDA ĆETE VI“: Nataša Bekvalac uputila javno izvinjenje komišiji

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Tako je bilo i ovog puta, kada je nasmejala fanove snimkom na društvenoj mreži Instagram.

Nataša je, sudeći prema vidu, pisala poruku izvinjenja komšiji, a pevačicina sestra Kristina objasnila je šta se dogodilo.

Screenshot: Instagram/bekvalceva

Screenshot: Instagram/bekvalceva

 

U tekstu koje su pisale vidimo da je došlo do lakšeg čukanja kolima, a kako je ne bi „terao maler", sestre Bekvalac odmah su sve priznale i pružile nepoznatoj osobi priliku da i sama proveri da je sve u redu, a ukoliko nije, nepoznata osoba može da im se obrati.

  • Komšija, ja sam ostavila auto u brzini i izašla iz njega i malo se se prislonio uz vaš. Ja nisam videla štetu, ali možda je vi primetite…Žao mi je – napisala je Kristina, dok je Nataša komentarisala:


  • I posle bruji čaršija da su Bekvalčeve ovakve i onakve, mislim, nije fer – potpisala je čitavu scenu Nata na svom Instagram storiju.

Podsećamo, Nataša je nedavno podelila još jednu smešnu situacju koa joj se dogodila. 

Kako je rekla, slučajno je drugoj ženi svog bivšeg muža slala preteće poruke, misleći da ih šalje ćerci.

– Nepravedno sam optužena da sam uhodila Maju, jer je u pitanju neki drugi muži njegova sadašnja žena… Došlo je do zabune… Moja ćerka je nešto mutila sa brojevima telefona i dobila sam obaveštenje da se pridružila Vajberu. Pisala sam joj: „Vidim te šta radiš“, „Pratim te“, „Za petama sam ti“, Dišem ti za vrat"… Kada sam videla da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogrešila i da to nije moja ćerka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz