Pretraži

ŠAMANSKE VEŠTICE, PLAVI SAFIR, JASTREB: Evo koju simboliku krije Breskvicin spot!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ toxicmusic

Breskvica i Voyage su važili za najpopularniji javni par na celom Balkanu, a početkom ove godine, u januaru, naprasno su stavili tačku na svoju ljubav. 

Sam raskid je izazvao lavinu komentara, a najčešći, ali i najglasniji, su bili oni koji su bili ubeđeni da je Breskvica bila ta koja je prevarila Voyage-a.

Od Klinca, preko raznih kolega, javnost je osuđivala pevačicu da je bila neverna i da je ona ta koja je kriva što se mladi par razišao. Međutim, nakon njene pesme, izgleda da se cela sitacija menja "u njenu korist". 

,,Kasno shvatio da bolja sam od nje" – stih je koji je naveo njihove fanove, ali i celu javnost, da se zapitaju da nije možda došlo do neverstva, ali sa Mihajlove strane. Mnogi smatraju da je Anđela u pesmi opevala šta se desilo sa njima i kako se osećala kroz celu vezu kroz simbole koje je upotrebila, dok su drugi pri stavu da je samo iskoristila situaciju i Mihajlov datum lansiranja nove pesme radi svog marketinga. 

Simbol koji je definitivno podigao najviše bure jeste jastreb koji je Anđela upotrebila u spotu, koji se prikazuje na istoj minutaži kako i Papagaj u Mihajlovoj pesmi. Mnogi su mišljenja da on predstavlja slobodu i moć koju ona ima sada bez njega. 

Takođe, na početku spota, ona se pojavljuje sva u belom u šumi gde igraju šumski panovi sa mikrofonom i televizorom, što simbolizuje njen naivan ulaz u šou biznis svet, početak i neiskustvo, a na taj svet ju je primoravao upravo Voyage. 

Zatim je vezana i mučena, što su mnogi poistovetili sa njom tokom veze, kako sa Mihajlom nije imala slobodu, dok neki ipak to shvataju kao odnos skoro cele javnosti prema njoj koji su je osuđivali za raskid, a upravo ti demoni, tj šamanske veštice, predstavljaju ljude koji su je osuđivali.

Zatim, scena gde ona leži u belom sa jastebom na sebi, a zatim se pojavljuje u crnom – mnogi su shvatili kao prekretnicu u njenom životu, gde od dobre postaje "loša" osoba. 

Za kraj, možda i najintrigantnija scena u spotu jeste poslednja, gde baca plavi safir, koji simboliše istinu i vernost, pred demone. Demoni su javnost koja je kritikuje i u tom trenutku kada baca dragi kamen pred one koji su je napadali – ućutkuje ih istinom. 

Postoje i oni koji su HC i odbacuju ovu simboliku, te smatraju da je Breskvica postala deo ilumminata, jer su im ovi simboli previše i smatraju da je spot neka vrsta sekte, dok neki misle da spot nema veze ni sa čim od navedenog i da su tu igrom slučaja.

Šta vi mislite, da li su svi ovi simboli slučajnost ili je Breskvica sve rekla kroz ovaj spot? Pišite nam u komentarima! 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz