Pretraži

NAPOKON PROGOVORILA PRED SUDOM: Britni Spirs tvrdi da otac treba da joj bude iza rešetaka!

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Britni Spirs rekla je u sredu sudiji odgovornom za nadzor trinaestogodišnjeg kontroverznog starateljstva koje njen otac ima nad njom, da želi svoj život nazad i da to starateljstvo napokon okonča.

Primedbe pop zvezde, izrečene putem videoveze na saslušanju suda u Los Anđelesu, njeno su prvo javno obraćanje o sudski odobrenom aranžmanu uvedenom 2008. kad je pretrpela nervni slom.

Spirsova je u emotivnoj izjavi rekla da je starateljstvo zlostavljanje.– Samo želim svoj život nazad – rekla je.

– Nisam ovde da bih bila nečiji rob – dodala je.

– Traumatizovana sam. Nisam srećna. Ne mogu da spavam. Tako sam besna i plačem svaki dan – dodala je i zatražila da se starateljstvo završi.

– Iskreno verujem da je ovo starateljstvo zlostavljanje – rekla je.

Sutkinja Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni rekla je da će joj biti potrebna formalna predstavka predata sudu u kojoj se traži prekid starateljstva pre nego što bude mogla da preduzme bilo kakvu akciju.

Peni je pohvalila Spirs jer je progovorila.

– Znam da je trebalo puno hrabrosti. Želim ponovo da vas pohvalim što ste zaista iskoračili i istupili kako bismo čuli vaše misli, ne samo ja već i svi koji su učestvovali u ovom slučaju – rekla je Peni. 

Spirs je poslednji put direktno sa sudijom razgovarala u maju 2019. godine, ali sud je bio zatvoren za javnost i njeno svedočenje je zapečaćeno. U sredu je pevačica rekla da želi da ljudi čuju šta ona ima da kaže.

Spirs je rekla da želi ponovo da se uda i ima dete. Ali dodala je da ima ugrađenu kontracepciju i da ne sme da ide lekaru „jer ne žele da imam decu“.

Pevačica ima dvoje dece sa svojim bivšim suprugom Kevinom Federlinom. Federlin ima starateljstvo nad decom.

Podsećamo, njen otac Džejmi Spirs privremeno je odstupio s mesta njenog ličnog staratelja 2019. godine, a Britni želi da to bude trajno.

– Žao mu je da vidi svoju ćerku koja toliko pati. Gospodin Spirs je voli i jako mu nedostaje – rekao je Džejmijev advokat u vezi sa optužbama koje je Britni iznela u svom obraćanju sudu.

Njeno izlaganje možete poslušati u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz