Pretraži

Dženifer Lopez potpisala višegodišnji ugovor sa Netfliksom

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Dženifer je udružila snage sa producentima Benijem Medinom i predsednicom Nuyorican Producutions Elen Goldsmit-Tomas. Lopezova će proizvoditi filmski i televizijski sadržaj, u kom se prikazuju glumice, pisci i filmski stvaraoci.

Netfliksovo ostvarenje "The Mother", koje je režirala Niki Karo ("Mulan"), i "The Cipher" prema istoimenom romanu Isabel Ojeda Maldonado, ranije su najavljeni od strane strimera.

  • Tokom svoje karijere Dženifer Lopez je bila sila u zabavi. U partnerstvu sa njom i Nuyorican, znamo da će ona ostaviti utisak, preneti radost i nadanuti publiku širom sveta – rekao je Skot Stuber, Netfliksovov šef globalnih filmova.


Bela Bajaria, Netfliksov šef globalne televizije, pohvalila je Lopezovu kao „jedinstveni talenat čija su kreativnost i vizija osvojili publiku i inspirisali sledeću generaciju širom sveta. Godinama su ona i tim iz Nuyorican-a donosili prepoznatljiv glas zabavi i radujem se saradnji sa njom i timom na stvaranju novih serija koje će naši članovi voleti."

„The Mother“ prati atentatorku koja izlazi iz skrovišta da bi naučila svoju ćerku kako da preživi. Ko-kreator filma "Lovecraft Country“ Miša Grin napisala je scenario, sa revizijama Andree Berlof.

  • Uzbuđena sam što najavljujem svoje novo partnerstvo sa Netfliksom. Elen, Beni i ja verujemo da za nas ne postoj bolji dom od kompanije koja kreira sadržaje i pokušava da se suprotstavi uobičajenoj mudrosti i direktno plasira milionima ljudi širom sveta koji više ne gledaju na umetnost i zabavu s onim ograničenjima iz prošlosti – rekla je Džej Lo i dodala:

  • Mi u Nuyorican Productions smo oduševljeni što smo pronašli istomišljenike u Tedu Sarandosu, Skotu Stuberu, Beli Bajari i celom timu i radujemo se što ćemo odmah krenuti na posao.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz