Pretraži

PONOVO ŠOKIRA IZJAVAMA: Evo šta Sha planira da uradi sa Ivanom nakon rijalitija

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Naime, Nenad Aleksić Sha je zajedno sa Tarom gostovao u jednoj emisiji gde ga je voditeljka pitala da li ima nešto da poruči nekome, što do sada nije rekao ili nije smeo da kaže. 

  • Ne znam šta bih rekao. Pozdravljam sve žene koje gledaju ovu emisiju. Veruj mi, takav strah imam od izlaska iz rijalitija. Imam strah od osude jer je ovo nešto s čime se do sada nisam suočavao, ne znam kako uopšte ljudi gledaju na to i kako reaguju, znam da je to nešto što se dešava stalno i nemam pojma šta me čeka po izlasku – zaključuje reper.


Sha je nakon ovoga rekao da planira da se vidi sa Ivanom, jer moraju da reše stvari oko razvoda, a posle ove izjave društvene mreže su se usijale, a korisnici istih mahom misle da Ivana neće želeti da popije kafu sa njim, zbog svega što joj je uradio. 

  • Žao mi je što sam povredio osobu koja to nije zaslužila, definitivno i to sam rekao više puta i stojim pri tome – rekao je Nenad.

  • Mi svakako treba da se vidimo oko, eto, razvoda i svega toga… Popiću kafu s njom. Neprijatno mi je da pričam o svim tim stvarima, jer ne znam šta me očekuje i ne osećam se lepo – završio je Sha.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz