Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Device, očekuje vas haos! Ovnovi, stiže vam mir!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović – od 09.09. do 15.09. 2019.

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Možete da očekujete povoljan period koji vam donosi mirno stanje na polju posla. Kada je u pitanju ljubav dolazi do novog poznanstva preko kruga prijatelja. Na polju zdravlja vas očekuje stabilno i mirno stanje. Osećate se odlično u svojoj koži i prija vam da se bavite sportom i fizičkom aktivnošću bilo koje vrste.

BIK

Očekuje vas dosta važnih poslovnih dešavanja kojima treba da budete maksimalno posvećeni. Ljubavna situacija vam je još uvek malo usporena i sada nema većih promena. Na polju zdravlja su mogući problemi sa kičmom, leđima, nervnim sistemom, prati vas ukočenist i prijala bi vam masaža ili neke vežbe za kičmu.

BLIZANCI

Povoljan je period pred vama i na poslovnom polju ćete uspeti da ostvarite sve ono što želite. U ljubavi vam je moguća neka veza sa osobom sa kojom ćete održavati odnos na daljinu. Na polju zdravlja vam je ovaj period jako dobar, dolazi do poboljšanja i ne bi trebalo da bude većih problema kod vas.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Očekuje vas faza u kojoj ćete želeti da razmotrite neke finansijske odluke, moguće i da uzmete kredit. U ljubavi ste malo hladni i distancirani prema partneru i odnos vam je više prijateljski. Na polju zdravlja vas očekuju problemi koji mogu da vudu vezani za nervni sistem ali i za urogenitalni trakt, bešiku, bubrege.

LAV

Pred vama je period u kojem možete da očekujete poslovne saradnje koje će vam doneti neku novu korist. Na polju ljubavi vas očekuje važna nova veza u kojoj ćete se iskreno prepustiti emocijama. Kada je u pitanju zdravlje osetljivi ste i malaksali tokom ove faze. Potreban vam je odmor. Povećajte unos vitamina.

DEVICA

Možete da očekujete veliki broj poslovnih obaveza i na neki način haotično stanje na polju posla. Pred vama je faza koja nije preterano povoljna za ljubav jer ne znate šta želite. Na polju zdravljavas očekuju problemi, stres i nervoza ne utiču povoljno na vaše stanje na polju zdravlja pa je važno da nađete neki način da se opustite.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme na poslu ali ćete do kraja nedelje uspeti da ih rešite. Nova ljubav vam dolazi brzo i lako sa osobom sa kojom ćete imati jaku strast i osećanja. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje probleme sa srčanim sistemom. Moguća je povremena tahikardija.

ŠKORPIJA

Očekuje vas period u kojem ćete želeti da se posvetite više nekim privatnim i porodičnim obavezama nego poslu. Na polju ljubavi vam je potrebna sigurnost i stabilnost sada. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme sa donjim stomakom ali i sa grudnim košem.

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete imati dosta novih dešavanja na poslovnom polju. Moguća je neka nova saradnja. Ljubavno poznanstvo koje vam se desilo je na vas ostavilo veoma jak utisak. Na polju zdravlja vas očekuju problemi vezani za kašalj i prehladu. Moguć je pad imuniteta. Čuvajte se respiratornih infekcija.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Uspećete da ostvarite poslovne ciljeve i da na ovom polju nađete pozitivna rešenja za sve. Kada je reč o ljubavi, stabilna situacija sa osobom koju volite vas raduje. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj možete da budete skloni problemima sa grlom i upalama, pa izbegavajte hladna i gazirana pića.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete imati manje probleme na poslu tokom ove nedelje. U ljubavi vam nije jasno zašto nikako da krene, prilično ste razočarani i ne osećate se dobro. Na polju zdravlja vas očekuje period koji donosi hronične probleme ali i neke nove. Glava vam je osetljiv predeo. Posavetujte se sa vašim lekarom.

RIBE

Očekuje vas nedelja u kojoj nećete biti zadovoljni poslovnim okolnostima, dosta toga vas opterećuje. Pred vama je faza u kojoj ćete imati nepoverenje prema ljubavnom partneru. Na polju zdravlja vam sledi period u kojem ćete imati probleme sa cirkulacijom, kao i probleme sa srcem pa povedite računa o tome.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro