Pretraži

MALO DRUGAČIJI HOROSKOP: Otkrijte šta godišnje doba u kome ste rođeni govori o vama

Astro
0
Photo: pixabay.com

Jedno istraživanje tvrdi da ste u pravu ako smatrate da je vaš karakter određen time u kojem godišnjem dobu ste se rodili. Ova studija, u kojoj je učestovalo 400 ispitanika, je dokazala da postoje određena zajednička svojstva u ponašanju, temperamentu i osećanjima među ljudima rođenim u istim godišnjim dobima.

——————– Sponsored ——————–

Rođeni u proleće

Osobe rođene u proleće smatraju se izuzetno pozitivnima, pa čak i pomalo naivnima. Svaka osoba koju upoznaju za njih je nova najbolja prijateljica ili budući suprug. Oni veruju u večnu ljubav, lojalnost i činjenicu da će biti bolje.

Rođeni u leto

Osobe rođene tokom leta karakteriše česta promena ponašanja od tužnog do izuzetno srećnog. Drugim rečima, cvetanje prirode izazvaće oduševljenje kod ovih osoba, dok će ih prvi znakovi pogoršanja vremena baciti u loše raspoloženje.Rođeni u jesen

Osobe rođene u jesen su emotivno vrlo "fleksibilne" i izuzetno lako se prilagođavaju određenim situacijama. Na primer, biće tužne nakon raskida romantične veze, ali će isto tako brzo preboleti tu osobu i posvetiti se traženju novog partnera.

Rođeni u zimu

Osobe rođene tokom hladnih meseci imaju tendenciju da se teže uznemire nego oni rođeni u drugim godišnjim dobima. Ovi ljudi se ne živciraju preterano kad zaglave u saobraćajnom krkljancu ili kada se nađu u društvu glasne dece.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro