Pretraži

Wajwai i Branko Jovanović za IDJ, kako se nose sa negativnim komentarima i ko im je najveća inspiracija

Influence
0
Photo: Instagram/ wajwai

Branko Jovanović i Andrija Milivojević, poznatiji kao Wajwai, veoma su popularni da TikTok platformi i obojicu prati preko 400 hiljada pratilaca i imaju veliki broj lajkova. 

Obojica su srca publike osvojili smešnim klipovima, za koje kako kažu inspiraciju pronalaze dok se druže, a za najinspirativnije osobe kada je u pitanju kreiranje klipova, svaki je naveo sebe. 

Branko: ,,Meni sam ja. Bukvalno gledam svoje stare videe i onda znam šta ću da snimam. 

Wjajwai: ,,Isto. takođe. Treba napraviti materijal, koji isto i možeš da gledaš, da ti ne bude neprijatno, nego da uživaš u njemu.

Iako danas kada su popularni i već duže su u tom poslu, sami sebi su inspiracija, ne kriju da su na samom početku inspiraciju pronalazili kod nekih starijih stranih jutjubera

Kao i uvek, nekome se svidimo, a nekome ne. Na pitanje kako oni gledaju na to što neki nemaju razumevanja za njihove videe, odgovorili su sledeće. 

Branko: ,,Pa dobro, okej, šta sad da se radi. Možda će jednog dana razumeti, a možda su samo jednostavno prerasli taj humor. Kada kažem možda su prerasli taj humor, to znači da su se uozbiljili prerano, a ja mislim da uvek moraš da imaš nešto što ti je smešno, što može da te usreći."

Wajwai: ,,Ja mislim da ako dozvolimo da to dete umre u nama, čemu onda sve, iskreno."

Na pitanje da li ima neko od kolega čiji rad im se ne sviđa, oni su bili jasni da od kolega nema niko, ali da ponekad znaju da se između sebe ,,ne gotive".

Gotivimo sve, samo što se nekad između sebe ne gotivimo, iskreno. (smeh) A na pitanje šta je uzrok njihovih najčešćih svađa, Branko nam je odgovorio: ,,Nekad se svađamo tako. Na primer danas je kasnio kad smo dolazili ovde, uvek mora da se istušira, da uradi ovo ili ono, ja mu kažem da to nije neophodno" (smeh), na šta se nadovezao i Andrija: ,,Ali on kasni isto, tako da i jedan i drugi smo malo neorganizovani."

Ali ono što je veoma bitno jeste da kada je u pitanju snimanje videa, tada nema tog momenta da mogu da se posvađaju.

  • Kada se snima, onda se snima. Kakva god da je situacija u pitanju snima se. I kada je on bio bolestan i ja kada sam bio bolestan snimali smo. Znači kada se upali kamera, to je nešto drugo, skroz. Ali to je sve prirodno, nije da se mi družimo zbog toga, nego smo počeli zbog toga, a nastavili prirodno – rekao je Wajwai. 

Kako se Wajwai pored snimanja bavi i repovanjem, nedavno je podelio sa svojim pratiocima da uskoro sprema nešto veliko sa Cobijem, a sada je za IDJ portal otkrio i o čemu je tačno reč. 

  • U pitanju je prvi TikTok album, mada više će biti kao pravi album nego što je TikTok. Ali izlaze kao sound-ovi za TikTok, ali su prave pesme. 

S obzirom na to da se bavi i repom i TikTokom, Wajwai je otkrio u čemu od to dvoje sebe vidi u budućnosti duže.

  • Ne gledam to kao profesije. To je sve meni usko spojeno. Generalno izlazak pred ljude gledam kao posao, kao biti showman i dati svoj neki proizvod, da ljudi konzumiraju, šta god to bilo, da li je opipljivo ili neopipljivo. Nebitno koji je format, da li je Instagram, TikTok, Youtube, kameru kao kameru, iza kamere, mikrofon, takođe sve gledam kao uske, tj. kao jednu stvar -zaključio je Andrija. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence