Pretraži

,,MORA DA BUDE USPEŠAN I MOĆAN“: Zorannah ima listu kako treba da izgleda njen savršeni muškarac

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Zorannah je na pitanje ,,Da li bi pre bila sa muškarcem koji je materijalno nestabilan za neke tvoje kriterijume, ali da te čuva kao malo vode na dlanu ili sa muškarcem koji ispunjava sve što se tiče ponašanja, ali da nije bogat?" imala vrlo zanimljiv odgovor, pa je otkrila i kakve momke ona voli.– Odgovor je vrlo jednostavan – ni sa jednim ni sa drugim, zato što mene muškarac mora da radi, da bih ja bila sa njim, a da bi me radio mora da bude uspešan i moćan i mora da dobro izgleda. A onda sve ostalo, pa i da me drži kao malo vode na dlanu. Ako me on ne radi na sve moguće načine i ako ja nisam luda, mene to ne drži. Ja sam onda ili otišla sa nekim drugim ili sam otišla za nekim drugim. Mene muško mora da radi, imam neku tu svoju listu od 16. godine, kako taj neko mora da izgleda i šta sve mora da ima – izjavila je ona.

S obzirom na to da je vrlo uspešna u svom poslu, Zorannah i dalje stoji pri svom stavu da i njen muškarac mora da bude i te kako uspešan.

– Ja svog života neću da se odreknem, a da izdržavam nekog, to mi je užas. Žena da izdržava muškarca, malo mi je… šta god… Da se odreknem svojih putovanja i stvari neću, hoću da neko ide sa mnom levo-desno, gde god mi se ide – završila je ona u jednoj emisiji.

Zorannah je zbog ove izjave na Tviteru naišla na veliki broj osuda.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence