Pretraži

JAVNO SE IZVINJAVAM CHODI: Cale iskreno o sukobu sa jutjuberom

Influence
0
Photo: Instagram/ cale_official

Za sam početak on nam je otkrio kako je došao na ideju da počne da snima videe i da li mu je neko bio uzor.

Blaženka je nastala od muke (smeh). Baš nisam nikoga pratio, svi su meni na sceni nekako bili nedodirljivi i ja sam ranije vodio stranice od poznatih ljudi, jedna ličnost je bila toliko bezobrazna i prepotentna i ja sam za tako male pare vodio njen ceo život, a ona to nije znala da ceni, i onda sam ja postavio sebi cilj da javna ličnost može da bude normalna osoba i da ću jednog dana biti veoma uspešan . Ali ja kad gledam svoje stare klipove ja se tako ismejem, ali ih volim, najbitnije je da budeš prizeman. Svi smo mi od nule počeli, a neko će se na tu nulu i vratiti- rekao je on.

Cale je istakao da na početku karijere nije imao podršku svojih najbližih.

-Niko nije bio uz mene, niko nije ni znao da se ja bavim ovim, ja sam to baš vešto krio, jer sam je jako bojao tatine reakcije, ja dolazim iz malog mesta i nisam znao kako će ljudi to da prihvate – dodao je Cale.

Takođe, zanimalo nas je u kakvim je odnosima sa Veselinom i da li smatra da ga on kopira kada je snimanje videa u pitanju.

– Iskreno, ja nemam problem sa tim da li me neko kopira ili ne. Tipa ja snimim video Tipovi roditelja, sad ti to možeš da vidiš drugačije i da uzmeš to da snimiš, nikada to neće biti isto kao što sam ja uradio. Mene to jako nervira, niko tu nikoga ne kopira. Što se tiče Veselina ja protiv dečka nemam ništa, moji prijatelji gledaju njega i pošalju mi link kad ono ja ne mogu da uđem, dečko me blokirao, nema razloga, ja njemu ništa loše nisam uradio, ne želim nikome da dajem na značaju – odgovorio je on.

Nešto o čemu se najviše spekuliše jeste njegov sukob sa Chodom, a evo kako je došlo do toga, i u kakvom su oni sada odnosu.

– To je bilo kada smo išli da podržimo našeg kolegu Andriju. Choda je nešto znao, ja sam mu rekao u poverenju, vezano za neku osobu koja je meni jako draga, ali on je to odmah nekome ispričao. I nemam ja sada ništa protiv njega, ja sam malo previše odreagovao kako ne treba, ja sam kriv. Ali mi je zasmetalo jako jer su tu bili jutjuberi i novinari, apsolutno svi. On je meni pokušao da se izvini stvarno, ali evo ja se sada njemu javno izvinjavam, otpratio sam ga sa Instagrama ali zapratiću ga opet – završio je on.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence